Σταδίου 179, Βέροια, Ημαθία
(+30) 2331 020149
info@kremlidis.gr
Εσωτερικές σκάλες

Κατασκευάζουμε σκάλες εσωτερικού χώρου και πιο συγκεκριμένα ξύλινες σκάλες, μεταλλικές σκάλες (inox), γυάλινες σκάλες ή και συνδυασμό αυτών. Η εταιρία μας κατασκευάζει μικρές και μεγάλες σκάλες πάντα κατόπιν παραγγελίας οι οποίες τροποποιούνται σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου και τις απαιτήσεις του πελάτη. Μετά τη λήψη των τελικών μέτρων στο χώρο, η εταιρία αναλαμβάνει τη μελέτη και την κατασκευή της σκάλας, σύμφωνα με τους κανόνες της τέχνης και της επιστήμης.

Για τις ξύλινες σκάλες χρησιμοποιούνται Σουηδικό Πεύκο, Ευρωπαϊκή Οξιά, Σλαβονική Δρύς, Αμερικανική Δρύς, Αφρικανικό Ιρόκο, και Ινδονησιακό Τικ.  Η επιλογή και η προμήθεια της ξυλείας καθώς και των υπολοίπων υλών, γίνεται κάτω από τους αυστηρούς κανονισμούς που επιβάλει το τμήμα ποιοτικού ελέγχου, με τους οποίους εξασφαλίζεται η χρήση προδιαγεγραμμένων υλικών άριστης ποιότητας. Η ξυλεία πριν την κατεργασία της, υποβάλλεται σε διαδικασία ξήρανσης και απομυκητοποίησης με απόλυτα οικολογικές μεθόδους, χωρίς την χρήση χημικών σκευασμάτων.


Κάθε σκάλα μας διακρίνεται από το άψογο φινίρισμα και την προσεγμένη εργασία που χαρακτηρίζει κάθε λεπτομέρειά της. Η ομαδοποίηση της τεράστιας ποικιλίας σχεδίων σε μοντέλα, διευκολύνει στην επιλογή της κατάλληλης σκάλας, χωρίς να περιορίζει στο ελάχιστο την τελική σχεδίαση, η οποία διαφοροποιείται σύμφωνα με τις προτημήσεις του ενδιαφερόμενου.