Σταδίου 179, Βέροια, Ημαθία
(+30) 2331 020149
info@kremlidis.gr

Σχετικά μ’ εμάς

70 έτη / 2 γενιές

70 χρόνια συνεχούς παράδοσης μέσα από 2 γενιές επιπλοποιών

Η αγάπη μας για το καλό και ποιοτικό έπιπλο σε συνδυασμό με την καλαισθησία και το πρωτοποριακό μας πνεύμα είναι παράδοση για εμάς απο το 1952. Το μεράκι μεταδόθηκε απο πατέρα σε υιό για τον σχεδιασμό και την κατασκευή χειροποίητων, παραδοσιακών επίπλων, σε μασίφ ξύλα μοναδικής ποιότητας και αισθητικής.

SEE FURNITURE

Η εταιρία μας σε αριθμούς

Έτη παρουσίας

Γενιές επιπλοποιών

Προιόντα

Γιατί μας προτειμούν οι πελάτες μας

Παράδοση – Ταχύτητα – Συνέπεια

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Από την πρώτη μας συνάντηαη, σχεδιάζουμε και προσαρμόζουμε με σύγχρονα 3D προγράμματα την ιδέα σας για το ιδανικό έπιπλο. Άψογη συνεργασία με αρχιτέκτονες και διακοσμητές με μεγάλη εμπειρία και γνώση για το χώρο και τον σύγχρονο τρόπο ζωής.

ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Για κάθε προΐόν υπάρχει η δυνατότητα τόσο της αλλαγής των διαστάσεων με βάση τις ανάγκες σας, όσο και της επιλογής των χρωμάτων και των υφασμάτων.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ & ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ

Η έμπειρη ομάδα κατασκευών είναι στη διάθεσή σας για να προσαρμόσει, να βελτιώσει τις λειτουργίες και να μετατρέψει ή να κατασκευάσει σωστά τα έππλα στο χώρο σας.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ & ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Εξειδικευμένα συνεργεία και τεχνίτες εγκατάστασης αναλαμβάνουν να ολοκληρώσουν το έργο με την τοποθέτηση των κατασκευών στον επιλεγμένο χώρο. Εργασία δύσκολη που απαιτεί γνώσεις, εμπειρία και μεράκι, αφού σε αυτή την τελική φάση αναδεικνύονται οι προσπάθειες που έχουν καταβληθεί σε όλο το φάσμα της εκτέλεσης.

Έπιπλα και ξυλοκατασκευές από το 1952…

Η αγάπη μας για το έπιπλο, με το οποίο ασχολούμαστε από το 1952, μας επιτρέπει να μιλάμε αυτή τη στιγμή για τη μεγαλύτερη συλλογή χειροποίητων επίπλων. Εδώ και περίπου 70 χρόνια η εταιρία Κρεμλίδης εμμένει στις ίδιες αξίες, την άριστη ποιότητα και τεχνική.
Η πολυετής πείρα και το μεράκι προσφέρουν στα έπιπλα μας τη μοναδικότητα να μείνουν αξέχαστα. Το ειδικευμένο επιτελείο της εταιρίας γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλον τη μαγεία που προσφέρει η απόλυτη άνεση σε συνδυασμό με τη προκλητική αυθεντικότητα.
Στην απαλή εναρμόνιση του κλασσικού και του μοντέρνου, στον πλουραλισμό των σχεδίων σε ύφος διαχρονικό και στην πανδαισία των χρωμάτων βρίσκεται κρυμμένο το μυστικό της υψηλής δημιουργίας σε μια ολότελα διαφοροποιημένη φιλοσοφία κατασκευής.

Η ομάδα μας

Οι άνθρωποι μας, αποτελούν την καρδιά της ομάδος μας.

Σχεδιαστική Ομάδα

Τα έπιπλα δεν είναι απλώς έπιπλα. Είναι ο τρόπος που επιλέγεις να ζεις τη ζωή σου. Η σχεδιαστική ομάδα του Lusso αποτελείται από αρχιτέκτονες και διακοσμητές με μεγάλη εμπειρία και γνώση για το χώρο και τον σύγχρονο τρόπο ζωής.

Η ομάδα μας είναι στη διάθεσή σας για να συζητήσει μαζί σας, να κατανοήσει την καθημερινότητά σας και τους περιορισμούς σας και να προτείνει δημιουργικές και εμπνευσμένες λύσεις που θα αλλάξουν το περιβάλλον που ζείτε. Να σας δώσει ιδέες αλλά και έμπνευση για ανανέωση και έκφραση. Συνεργαστείτε μαζί μας και χαμογελάστε.

Σύμβουλοι Πωλήσεων

Δημιουργούμε ζεστές ανθρώπινες σχέσεις που κρατάνε για χρόνια. Κι αυτό ξεκινά από τους ανθρώπους που είναι εδώ για την εξυπηρέτησή σας, τους Σύμβουλους Πωλήσεων.

Πάντοτε με θετική διάθεση και με ουσιαστικές γνώσεις, σας καθοδηγούν στις σωστές επιλογές σύμφωνα με την προσωπικότητα, τις ανάγκες, τις συνήθειες και τις δυνατότητές σας. Άτομα έμπειρα, με σπουδές στο χώρο του σχεδιασμού που βλέπουν πέρα και πάνω από την απλή διακόσμηση. Βλέπουν εσάς και τον τρόπο ζωής σας.

Ομάδα Τοποθέτησης

Η ομάδα που αναλαμβάνει να μεταφέρει και να τοποθετήσει τα έπιπλα στο χώρο σας δεν είναι απλά εκεί για τη μεταφορά. Έχει την ικανότητα να παρατηρεί και να επιλύει κάθε θέμα τοποθέτησης που μπορεί να προκύψει. Είναι οι άνθρωποι του Κρεμλίδη στο σπίτι σας.
Η μεταφορά της επίπλωσης γίνεται από ιδιωτικά φορτηγά της εταιρείας μας μαζί με τους εξειδικευμένους τεχνίτες μας σε συνεννόηση μαζί σας για το χρόνο που σας βολεύει.

Ομάδα Κατασκευών

Ένα έξτρα συρτάρι, ένας καναπές λίγο πιο μακρύς, μία βιβλιοθήκη που θέλει ύψος. Τα έπιπλα γίνονται ιδανικά όταν είναι στα μέτρα της ζωής σας. Η έμπειρη ομάδα κατασκευών είναι στη διάθεσή σας για να προσαρμόσει, να βελτιώσει τις λειτουργίες και να μετατρέψει ή να κατασκευάσει σωστά τα έπιπλα στο χώρο σας. Είναι οι ειδικοί στις ειδικές κατασκευές και είναι σε θέση να υλοποιήσουν τέλεια τις οδηγίες των σχεδιαστών.
Οι μάστορές μας έχουν τον τρόπο να κάνουν το όραμά σας πραγματικότητα.