Σταδίου 179, Βέροια, Ημαθία
(+30) 2331 020149
info@kremlidis.gr

Corian – Dupont

Ομοιογενείς Επιφάνειες Corian®
Τα Πιο Δημιουργικά Οράματα Γίνονται Πραγματικότητα

Χάραξε το. Χρωμάτισε το. Θερμοσχημάτισε το.
Οι ομοιογενείς επιφάνειες Corian® μπορούν να γίνουν οτιδήποτε έχεις φανταστεί. Κυματιστό, χωρίς εμφανείς ενώσεις, οργανικά σχήματα,
έντονα χρωματικά αποτελέσματα και διαφάνειες.


Εάν μπορείς να το φανταστείς, μπορείς να το δημιουργήσεις με Corian®.


Τα χρώματα του Corian®. Σχεδιασμός χωρίς συμβιβασμούς.

Κατάλογος Corian Dupont
Ανθεκτικό

Το Corian® διατηρεί την καλή του όψη και επιβιώνει από τα χτυπήματα και τις αμυχές που μπορεί να προκύψουν από την καθημερινή φθορά.

Σκληρό

Από την αρχή της δημιουργίας του, το Corian® έχει αποδειχθεί ότι είναι εξαιρετικά ανθεκτικό. Ένα ευπροσάρμοστο υλικό, που είναι εύκολο να ζεις μαζί του, τόσο στο οικιακό όσο και στο εμπορικό περιβάλλον. Το Corian® δεν ξεφλουδίζει, οι ενώσεις είναι δυσδιάκριτες και είναι αδιάβροχο.

Εύκολο να καθαριστεί

Το Corian® έχει μη πορώδη επιφάνεια, που εμποδίζει την βρωμιά και τους λεκέδες να διεισδύσουν στο υλικό. Τα σημάδια και οι λεκέδες μένουν στην επιφάνεια και μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν, με ένα Scotchbrite® και οικιακό καθαριστικό.

Μη πορώδες

Το Corian® είναι μη πορώδες και υγιεινό. Η λεία επιφάνεια του δεν επιτρέπει τα υγρά να διεισδύσουν και αυτό καθιστά εύκολο τον καθαρισμό του. Τα βακτήρια και η μούχλα δεν μπορούν να αποικίσουν. Όταν το Corian® φαίνεται καθαρό, είναι πράγματι καθαρό.

Επισκευάσιμο

Οι επιφάνειες Corian® είναι ανανεώσιμες και φιλικές προς το περιβάλλον. Λεκέδες και γρατζουνιές μπορούν να αφαιρεθούν δίχως ίχνος απλώς τρίβοντας με οικιακό καθαριστικό. Μία μικρή προσπάθεια και σύντομα η επιφάνεια Corian® θα επιστρέψει σε άριστη κατάσταση.

Χωρίς ένώσεις

Χρωματιστές κόλλες συνδέουν την επιφάνεια Corian®με αφανείς ενώσεις. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια ομαλή επιφάνεια, που σας επιτρέπει να δημιουργείτε μεγάλα σχέδια διαμορφωμένα από ένα μόνο στοιχείο. Η, χωρίς ενώσεις, εμφάνιση μιας ολοκληρωμένης επιφάνειας Corian® , πάγκος, νεροχύτης/νιπτήρας και γύρισμα πλάτης, επίσης σημαίνει ότι δεν υπάρχουν σχισμές για να παγιδεύουν βρωμιά και βακτήρια.