Σταδίου 179, Βέροια, Ημαθία
(+30) 2331 020149
info@kremlidis.gr

Franke Solid

Franke Solid Surfaces

Οι πάγκοι κουζίνας «Franke Solid Surfaces» είναι ομογενείς, μη πορώδεις επιφάνειες, αποτελούμενες από ένα μίγμα φυσικών ορυκτών υλικών και ακρυλικών ρητίνων. Με πάχος 12mm, θερμοσχηματίζονται εύκολα στις ανάγκες των σύγχρονων προτύπων εφαρμογών της αρχιτεκτονικής και του design, χωρίς ορατούς αρμούς και ενώσεις. Παραμένουν ανεπηρέαστες από UV ακτινοβολία, διατηρώντας αναλλοίωτο το χρώμα τους και το φινίρισμά τους για πολλά χρόνια.Εγγύηση:Οι πάγκοι κουζίνας «Franke Solid Surfaces» πληρούν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις υγιεινής και ασφάλειας (ISO 9002, 14001, Bacterial Resistance Test).


Η Franke παρέχει στο υλικό της 10ετή εγγύηση.Αισθητική:Με μία γκάμα 66 αποχρώσεων, είναι σίγουρο ότι οι πάγκοι κουζίνας Franke Solid Surfaces θα μπορέσουν να καλύψουν οποιαδήποτε σχεδιαστική ανάγκη, αναδεικνύοντας την κουζίνα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μετατρέποντάς τη σε χώρο συνάντησης για την οικογένεια και τους φίλους, όπου περνούν χρόνο μαζί, σε ένα περιβάλλον life style, με τα κατάλληλα συστήματα κουζίνας Franke

Κατάλογος Franke Solid Surfaces
Solid by Franke – Σαν γλυπτό

Το Solid by Franke μπορεί να κατασκευαστεί με 16 διαφορετικά προφίλ. Αποτελεί σύμβολο της απεριόριστης δημιουργικότητας για άψογους πάγκους εργασίας. Χάρη στη μη πορώδη σύνθεσή τους, οι πάγκοι εργασίας που κατασκευάζονται από το υλικό Solid by Franke καθαρίζονται εύκολα, είναι ανθεκτικοί στα χτυπήματα και πληρούν τα πρότυπα υγιεινής.Το Solid by Franke μπορεί να κατασκευαστεί με 16 διαφορετικά προφίλ. Αποτελεί σύμβολο της απεριόριστης δημιουργικότητας για άψογους πάγκους εργασίας. Χάρη στη μη πορώδη σύνθεσή τους, οι πάγκοι εργασίας που κατασκευάζονται από το υλικό Solid by Franke καθαρίζονται εύκολα, είναι ανθεκτικοί στα χτυπήματα και πληρούν τα πρότυπα υγιεινής.

Ceramic by Franke – Η απόλυτη κομψότητα

Με μια πρόχειρη ματιά, η επιφάνεια φαίνεται σαν μαυροπίνακας. Στην πραγματικότητα, το Ceramic είναι αποτέλεσμα καινοτόμου τεχνολογίας που παρέχει πρωτόγνωρα επίπεδα απόδοσης μέχρι πρόσφατα, σε ένα προϊόν πάχους μόλις 3 mm. Οι μεγάλες διαστάσεις, για παράδειγμα, προσφέρουν απαράμιλλη αντοχή και ελαστικότητα.

Stone by Franke – Επιφάνειες που θα θέλετε να αγγίξετε

Εξαιρετικά λείες, όπως οι συλλογές Satin και Gloss, ή εμφανώς τραχιές, όπως οι συλλογές Volcano και Moon, οι συλλογές Premium τραβούν την προσοχή με τη δύναμη της υφής τους. Κατάλληλες για εφαρμογές τόσο σε εσωτερικό όσο και σε εξωτερικό χώρο, είναι αντιβακτηριδιακές και καθαρίζουν εύκολα.