Σταδίου 179, Βέροια, Ημαθία
(+30) 2331 020149
info@kremlidis.gr

Compact Hpl

Λίγα λόγια για το COMPACT HPL

Το COMPACT HPL είναι διακοσμητικό πάνελ που κατασκευάζεται από την ταυτόχρονη συμπίεση των στρωμάτων του υλικού ινών κυτταρίνης εμποτισμένο με ειδικές ρητίνες και ειδικά προ-επεξεργασμένο χαρτί, τα οποία πρεσάρονται με θερμότητα. Με αυτό τον τρόπο ενεργοποιούνται οι ρητίνες και έχουμε ως αποτέλεσμα ένα ομοιογενές υλικό χωρίς κίνδυνο ξεκολλημάτων κατά τη διαδικασία της χρήσης. Η διακοσμητική επιφάνεια του COMPACT επενδύεται με HPL και με αυτό τον τρόπο αποτρέπεται το ξεθώριασμα.

Αντοχή

Υψηλή αντοχή στην κρούση, στην κάμψη, στην τριβή και στις μηχανικές βλάβες.

Αδιαβροχοποίηση

Σχεδόν μηδενική απορρόφηση υγρασίας. Το υλικό δεν απορροφά υγρασία (η αναλογία του βάρους του νερού που απορροφάται από το υλικό, σε σχέση με το βάρος του ξηρού υλικού βυθισμένου στο νερό στους 65ºС για 48 ώρες, είναι 1%) και έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε χώρους με υγρασία, χωρίς περιορισμούς και να καθαρίζεται με νερό σε οποιαδήποτε θερμοκρασία (ακόμη και ατμού) και πίεση με τη χρήση απορρυπαντικών. Υψηλή αντοχή σε χημικά και οργανικούς διαλύτες.

Υγειηνή και καθαριότητα

Η υψηλή του πυκνότητα (imporosity) εμποδίζει τη διείσδυση βρωμιάς στο πάνελ (συμπεριλαμβανομένων βαφών και γκράφιτι), καθώς και μικροοργανισμών.

Περιβαλλοντολογικά ασφαλές

Φιλικά προς το περιβάλλον (δεν περιέχει επιβλαβείς ουσίες) και ασφαλή, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε επαφή με τρόφιμα.

Συμφόρο και ανθεκτικό

Μηδενικό κόστος συντήρησης και μεγάλη διάρκεια ζωής (τουλάχιστον 50 ετών).